Home »

Braşov: Toate locurile de parcare din Poiană sunt ocupate

Braşov: Toate locurile de parcare din Poiană sunt ocupate

Braşov: Toate locurile de parcare din Poiană sunt ocupate
 

Primăria Braşov face apel, duminică, la turişti şi braşoveni să evite să urce cu maşinile în staţiune până în jurul orei 16,00, pentru că nu mai există niciun loc de parare.

''Facem apel la turişti şi braşoveni ca până în jurul orei 16,00 să evite să urce cu maşinile proprii în Poiana Braşov, deoarece nu mai este niciun loc de parcare. Pot utiliza mijloacele de transport în comun care circulă cu o frecvenţă crescută'', potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Braşov.

În staţiune sunt aproximativ 4.000 de locuri de parcare publice şi la unităţile de cazare. Şi la parcarea supraetajată din Poiana de Jos (Cabana Junilor) sunt ocupate toate cele 430 locuri de parcare faţă de Crăciun, când doar jumătate au fost ocupate.

După ora 16,00 este posibil ca o parte dintre locurile de parcare să fie eliberate de către turiştii care au venit să schieze, având în vedere că mijloacele de transport pe cablu funcţionează până la ora 16,00.

Duminică, stratul de zăpadă măsura în Masivul Postăvarul peste 80 de cm, iar pe pârtia Bradul - 60 de cm. Condiţiile de schiat sunt foarte bune pe toate pârtiile de pe Domeniul schiabil, potrivit sursei citate.

AGERPRES/(AS - autor Jana Pintili, editor: Florin Marin, editor online: Gabriela Badea)

2018-12-30 14:15:55
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!