Home »

Karate: Curs pentru antrenori și Adunarea Generală a FRK WKC, la Poiana Brașov

Karate: Curs pentru antrenori și Adunarea Generală a FRK WKC, la Poiana Brașov

 

Poiana Brașov va găzdui în perioada următoare un curs pentru instructorii și antrenorii Federației Române de Karate WKC, precum și Adunarea Generală a acestei organizații.

În perioada 27 februarie — 2 martie instructorii și antrenorii Federației Române de Karate WKC își vor perfecționa metodele de antrenament în cadrul Cursurilor de formare și perfecționare organizate de federație la Poiana Brașov, se arată într-un comunicat remis AGERPRES. Participanții la aceste cursuri vor fi atestați la sfârșitul stagiului printr-un examen final în care vor primi licența 2014 ca instructor/antrenor în cadrul FRK WKC. Cu această ocazie, conducerea federației și antrenorii federali vor elabora strategia de pregătire și abordare a competițiilor internaționale în care FR Karate WKC va fi angrenată în acest an, Campionatul European WUKF de la Verona (Italia) și Campionatul Mondial pentru copii, cadeți și juniori WUKF de la Szczecin (Polonia).

Adunarea Generală a cluburilor membre FRK WKC, convocată pentru data de 28 februarie, la hotelul Caraiman din Poiana Brașov, va avea pe ordinea de zi raportul conducerii pentru anul 2013, precum și alegeri generale la toate nivelurile FRK WKC. Noua conducere va avea ca principal obiectiv menținerea nivelului de performanță obținut pe plan internațional de sportivi la ultimele concursuri și o promovare cât mai bună a imaginii FRK WKC, dar și a României la nivel internațional.

AGERPRES (AS — autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)

2014-02-24 12:55:00
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!