Home »

Nominalizările la iHeartRadio Music Awards 2019: Cardi B în fruntea listei

Nominalizările la iHeartRadio Music Awards 2019: Cardi B în fruntea listei

Nominalizările la iHeartRadio Music Awards 2019: Cardi B în fruntea listei
 

Organizatorii premiilor muzicale iHeartRadio Music Awards au anunţat miercuri artiştii nominalizaţi la aceste trofee, care se vor decerna joi 14 martie la Los Angeles, cu solista de rap americană de origine dominicană, Cardi B, conducând detaşat lista, relatează EFE.

Cântăreaţa este nominalizată la opt categorii, printre care 'Artista feminină a anului' şi 'Artista de hip-hop a anului', aflându-se, de asemenea, pe lista colaborărilor cu grupul Maroon 5 ('Girls Like You') şi interpreţii reggaeton Bad Bunny şi J Balvin ('I Like It').

Alţi artişti care au primit nominalizări la cea de-a 6-a ediţie a iHeartRadio Music Awards sunt, printre alţii, Drake, Ariana Grande, Post Malone sau Imagine Dragons.

Ei îşi vor împărţi premiile în cele peste 40 de categorii, printre care 'Cel mai bun grup al anului', 'Cea mai bună colaborare', 'Cel mai bun artist pop' sau 'Cel mai bun artist dance'.

Unele categorii vor fi desemnate prin votul publicului, precum 'Cel mai bun video muzical', 'Cântecul care ne-a lăsat în stare de shock', 'Mascota cea mai drăguţă a unui artist', sau 'Cele mai bune versuri'.

"Nu este un mister pentru nimeni, nominalizaţii la iHeartRadio Music Awards de anul acesta sunt 'Who's Who' ai muzicii. Sunt artişti şi cântece pe care ascultătorii noştri nu s-au săturat să le audă anul trecut. Va fi un spectacol de neuitat", a declarat într-un comunicat preşedintele iHeartMedia Entertainment Enterprises, John Sykes.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Anda Badea)

2019-01-10 15:18:30
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!