Home »

Ponta: Parlamentarii PSD sunt pregătiți să revoteze legile blocate de Băsescu

Ponta: Parlamentarii PSD sunt pregătiți să revoteze legile blocate de Băsescu

 

Parlamentarii PSD sunt pregătiți să revoteze legile pe care președintele Traian Băsescu "le blochează", a precizat luni președintele PSD, premierul Victor Ponta, el solicitând Parlamentului rediscutarea acestora.

 

Foto: AGERPRES FLUX /LIVIU SOVA 


"Pregătim și sesiunea parlamentară, în care revotăm toate legile bune pentru România pe care, din păcate, președintele le blochează. Mă gândeam, ca să fim siguri că promulgă legile, să le autentificăm la notariatul Ioanei Băsescu. Dar dacă nu avem această posibilitate, le revotăm în Parlament. Important este să intre în vigoare, fiindcă este vorba de legi importante", a declarat Ponta, în debutul ședinței Biroului Permanent al PSD.

Premierul a explicat că una dintre legile transmise Parlamentului spre reexaminare de către șeful statului este cea privind parteneriatul public privat, despre care spune că este necesară pentru implementarea unor proiecte importante.

"Vorbim de legea care stabilește condițiile pentru cumpărarea de terenuri, legea cu energia — pentru ca prețul la energie să nu crească, cea privind parteneriatul public privat — pentru că, după Comarnic-Brașov, pe care sper să îl semnăm în aprilie, vreau să continuăm proiectul și cu Pitești-Craiova și podul peste Dunăre de la Brăila-Galați și celelalte proiecte pe care le avem", a adăugat prim-ministrul Victor Ponta. AGERPRES/ (A — autor: Cătălina Barbu, editor: Florin Marin)

2014-01-20 13:04:04
AGERPRES

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!